כיצד מנקים אבן קיסר

אבן קיסר הוא חומר שנועד מראשיתו לייצר רמה פרקטית גבוהה למשתמש.
מדובר בחומר סינטטי המכיל תרכובות פולימריות, מייצר ניראות הומוגנית ואינו דורש תחזוקה מורכבת.
מה שכן, רצוי להימנע מיצירת מגע ישיר עם אלמנטים חומציים על גבי משטחי אבן קיסר – עגבניות, לימונים, יין וחומציים נוספים, עדיף להרחיק מהמשטח.
זה נכון שאבן קיסר נחשב משטח פרקטי והוא אכן כזה, אך חשוב לדעת ולזכור את המגבלות שלו.

את הקיסר ניתן לנקות עם סבון כלים פשוט.
זה נשמע פתרון קל מדי, אך הוא פועל ועושה יופי של עבודה. אם אתם מחפשים פתרון מעט רשמי יותר, קיים מיכל ניקוי למשטחי שיש של 'אסטוניש' בו מומלץ לנקות את אבני הקיסר.
אם המשטח הוכתם, קיימת אפשרות מסוימת להסרת הכתם אבל זה תלוי בזמן שעבר מאז נוצר הכתם.
אם תפסתם אותו מיד עם היווצרותו, יש מצב ששפשוף ממושך עם סקוץ' וסבון כלים יעשה את העבודה.
ככל שנוקף הזמן היכולת להסיר כתם מהמשטח הולכת וקטנה.
כמו כן, יש להקפיד לא להניח סירים חמים ישירות על משטחי אבן קיסר.

טיפ: תכינו מבעוד מועד, עם הזמנת המשטח, 2-3 מחזיקי סירים. את מחזיקי הסירים מייצרים מאותו חומר של משטח המטבח, כך שלא יבלטו במראה שונה. מחזיקי הסירים ישרתו אתכם מאוד ויסייעו לכם להיות פרקטיים יותר במטבח.


הסרת הכתם מאבן קיסר תתאפשר ככל שתטפלו בו סמוך יותר להיווצרותו

משטחי אבן קיסר הם משטחים פרקטיים ונוחים לניקוי אך חשוב לא להניח עליהם אלמנטים חומציים או סירים חמים

שולחן אוכל עליו מונחת פלטת אבן קיסר 2141- ניגוב עם מעט סבון כלים יעשה עבודה נפלאה