הקומה ה-28

הפנטהאוז בקומה 28 הצופה על העיר תל- אביב עוצב על ידי האדריכל צבי גרש, עבור איילת נוף ומוטי פאר, זוג פרסומאים, שאוהבים לארח ובקשו לעצמם חלל ניו יורקי – חדשני, ללא מוטיבים חמים של בית, תוך שימוש לא קונבנציונאלי בחומרים, ובהם גם מגוון רחב של אבנים טבעיות, מסביר גרש את הקונספט העיצובי.
האבן עוצמתית מאוד ושומרת על הקו המודרני שנבחר לבית.
היא שולבה במרפסות, בחללי הרחצה, במטבח ובמקומות נוספים.
תמהיל האבנים בהן נעשה שימוש הוא תמהיל רחב באופן יחסי לבית פרטי, ולא קונבנציונאלי ועם זאת נבחר בדיוק רב ויצר עיצוב מהודק.
בחלל הרחצה נבחר ריצוף אבן עליו בוצעה הטבעה לפי דרישה.
במרפסת שולבו גופי תאורה המאירים את האבן וגופי תאורה אחרים המאירים בין האבנים להדגשת התנועה.
ובמטבח נבחרה אבן כמשטח אכילה, כשגופי תאורה המאירים מתוכה מדגישים את יופיה המרהיב.



אדריכלות: צבי גרש

לקוחות: מוטי פאר ואיילת נוף

צילום: רועי דורי